hulp-in-huis

Ja, ik kies mijn kantoor

Waarom is werken bij hulp in huis zo boeiend?

Hulp in huis behoort tot de grootste poetsbureaus van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. ‘Groot’ staat in ons geval ook gelijk aan ‘goed’. Goed voor onze klanten en goed voor ons personeel. Hieronder tonen we wat wij allemaal voor je in huis hebben. Sommige zaken spreken voor zich, maar andere voordelen vind je enkel bij ons …

Een aangename en uitdagende werksfeer

Wij hebben respect voor al onze medewerkers en onze consulenten kennen hun huishoudhulpen persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer. Wij beschouwen je als een volwaardige schakel van onze organisatie. Zo creëren we een open en menselijke sfeer waarin je je thuis voelt, initiatief mag nemen en gewaardeerd wordt.

De beste verloning

Wij verwachten dat je het beste van jezelf geeft om je klanten tevreden te stellen. Die inspanningen waarderen we met een loonpakket dat wij – en onze medewerkers – correct vinden. Over het algemeen verdien je bij ons beter dan bij andere poetsbedrijven. Dan mogen we de lat al eens hoger leggen.

Flexibiliteit

Wij houden rekening met je gezinssituatie en je woonplaats. Samen zoeken we naar het beste evenwicht tussen werk en privé. In overleg met je consulente bepaal je het aantal uren en de momenten waarop je kan werken. Die consulenten zitten overigens niet verscholen in hun kantoor. Nee, ze zijn altijd aanspreekbaar en zoeken naar werkroosters en werklocaties waar we allemaal tevreden mee zijn.

Meer dan de klassieke poetsvrouw

Schoonmaken is en blijft onze kernactiviteit. Bij ons doe je echter meer dan poetsen alleen. Strijken, boodschappen doen, koken, … Het zit allemaal in ons aanbod. Daarom spreken we ook over allround huishoudhulpen en niet over poetsvrouwen (en poetsmannen). 

Opleiding en begeleiding

We laten je niet onvoorbereid naar je klanten vertrekken. Voor je aan de slag gaat, krijg je een grondige opleiding. Je wordt ingewijd in het gebruik van schoonmaakproducten, poetstechnieken, veiligheid en ergonomie. We leren je ook communiceren met klanten, efficiënt plannen en omgaan met stress. Heb je nog niet zoveel ervaring als huishoudhulp? Geen nood, wij zorgen voor begeleiding en helpen je groeien. Wat we dan wel van je verwachten? Motivatie, de wil om te werken en bij te leren en een klantgerichte instelling.

Doorgroeimogelijkheden

Onze huishoudhulpen krijgen de kans om door te groeien. Wordt schoonmaken fysiek te zwaar? Of verlang je naar een gevarieerder takenpakket of meer verantwoordelijkheid? Dan kijken we samen of er binnen onze organisatie een andere functie voor je weggelegd is. Wij bieden de kansen, jij moet ze enkel nog grijpen.

Reclame maken voor ons loont

Als huishoudhulp kan je met je eigen auto reclame maken voor ons: door je wagen te laten beletteren in onze huisstijl. Van onze kant geven we je een financieel extraatje om onze naambekendheid te verhogen. En dat werkt, want momenteel rijden al zo’n 150 auto’s in onze kleuren rond.

En ook nog ...

Maaltijdcheques tot 4,50 euro

De stabiliteit van een groeiend schoonmaakbedrijf met 19 kantoren, meer dan 14.000 klanten en 1.950 medewerkers

Leasing van een elektrische fiets met mogelijkheid tot aankoop