Welzijnsbijdrage

Kleine bijdrage, grote hulp

Welzijnsbijdrage

Wat is de welzijnsbijdrage?

Een bijdrage van de klant voor het welzijn van zijn of haar huishoudhulp

Het is voor niemand een makkelijke periode. Ook uw huishoudhulp ontsnapt niet aan de stijgende prijzen. Alles wordt duurder, maar de prijs van de dienstencheque blijft dezelfde. Om deze prijsverhoging te kunnen opvangen en het welzijn van uw huishoudhulp te verbeteren, vragen wij vanaf 1 juni 2022 een kleine welzijnsbijdrage. Met deze bijdrage zullen wij uw huishoudhulp beter financieel ondersteunen en ook nog meer inzetten op preventie, gezondheid en welzijn.

Deze kleine bijdrage van u betekent een grote hulp voor uw huishoudhulp!

Hoeveel bedraagt de bijdrage?

▻ € 0,50 per gepresteerd uur*

Vanaf 1 juni 2022 factureren we voor strijk- en poetshulp € 0,50 per gepresteerd uur. Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd.

*Personeelsleden van Hulp in huis worden vrijgesteld van de welzijnsbijdrage.

Welzijnsbijdrage

Wat moet u doen?

▻ U hoeft niets te doen.

De welzijnsbijdrage wordt vanaf 1 juni automatisch verrekend. U ontvangt de opeenvolgende maand een factuur via e-mail in uw inbox.

Wenst u via de post een factuur te ontvangen, contacteer dan welzijnsbijdrage@hulpinhuis.be. Via de post ontvangt u per kwartaal een factuur, niet per maand.

Hebt u nog vragen?

▻ Al uw vragen kunt u mailen naar welzijnsbijdrage@hulpinhuis.be.

Of u kan ook altijd terecht bij uw vertrouwde Hulp in huis kantoor. Uw consulente staat u graag te woord. Weet dat u bij Hulp in huis aan het juiste adres bent voor de best mogelijke huishoudelijke hulp.