Voordelen van werken bij Hulp in huis

Hulp in huis behoort tot de grootste poetsbedrijven van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. ‘Groot’ staat in ons geval ook gelijk aan ‘goed’. Goed voor onze klanten en goed voor ons personeel. Hieronder tonen we wat wij allemaal voor je in huis hebben. Sommige zaken spreken voor zich, maar andere voordelen vind je enkel bij ons …

Meer info vind je hieronder

hulp-in-huis

Verdien meer met verhoogde maaltijdcheques

Brood op de tafel brengen wordt duurder en duurder. Letterlijk! En het is niet alleen brood, alle voedingsmiddelen kosten meer geld. Onze oplossing: verhoogde maaltijdcheques. Vanaf 1 september krijgen alle medewerkers van Hulp in huis € 0,50 extra per dag. Onze anciens (vanaf 10 en 15 jaar) krijgen als extra beloning een verhoging van € 6 en € 6,50 maaltijdcheques per dag. Het loont dus om lang te werken bij Hulp in huis.

hulp-in-huis

Bespaar maandelijks ± 156 euro dankzij Hulp in huis

Zalando, Media Markt, Carrefour, H&M, bol.com, ... dit zijn nog maar vijf van de ruim 400 handelaars waar onze medewerkers met de Edenred-app tot wel 35% korting krijgen. Wij deden de berekening en vanaf 1 september bespaart elke medewerker van Hulp in huis maandelijks ± 156 euro. Op jaarbasis loopt dit bedrag vlug op tot meer dan een maandloon!

hulp-in-huis

Bespaar op brandstof met een e-scooter of e-bike

De brandstofprijzen vliegen gewoon de pan uit. Gelukkig kan verplaatsing ook elektrisch met een e-scooter of e-bike. Via leasing betalen onze medewerkers maandelijks voor hun scooter of bike. Ze hebben de keuze tussen verschillende formules van enkel de scooter of bike tot de full package met helm, onderhoud en VAB-bijstand.

hulp-in-huis

Meer preventie, gezondheid en welzijn op het werk

Bij Hulp in huis gaan we een stapje verder dan enkel financiële ondersteuning. Welzijn is ook voldoende bewegen, gezond eten, omgaan met stress, voldoende slapen, ... . Daarom bieden we via onze preventiedienst workshops aan met een lifecoach en voedingscoach. Zo willen we meer inzetten op preventie, gezondheid en welzijn op het werk.

hulp-in-huis

Maak reclame en verdien tot €30 per maand extra

Zonder meer uren te kloppen, meer verdienen? Het kan wanneer je werkt bij Hulp in huis. Het enige wat je hoeft te doen is reclame te maken voor ons. Je hangt een sticker of paneel uit aan jouw woning of plakt een sticker op het raam van jouw wagen en je verdient tot €30 per maand extra. Zo simpel kan het zijn!

hulp-in-huis

Met een voertuig of te voet, jouw kilometers worden vergoed

Kilometers afleggen voor het werk zou jou geen zorgen mogen geven. Hulp in huis verhoogde recent de kilometervergoeding voor jouw wagen. Ga je liever met de fiets? Als fietser krijg je het volledige traject (heen en terug) vergoed aan € 0,25 per km. En als kers op de taart krijgen medewerkers van Hulp in huis bij gelegenheid attenties op het werk.

Een aangename en uitdagende werksfeer

Wij hebben respect voor al onze medewerkers en onze consulenten kennen hun huishoudhulpen persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer. Wij beschouwen je als een volwaardige schakel van onze organisatie. Zo creëren we een open en menselijke sfeer waarin je je thuis voelt, initiatief mag nemen en gewaardeerd wordt.

De beste verloning

Wij verwachten dat je het beste van jezelf geeft om je klanten tevreden te stellen. Die inspanningen waarderen we met een loonpakket dat wij – en onze medewerkers – correct vinden. Over het algemeen verdien je bij ons beter dan bij andere poetsbedrijven. Dan mogen we de lat al eens hoger leggen.

Flexibiliteit

Wij houden rekening met je gezinssituatie en je woonplaats. Samen zoeken we naar het beste evenwicht tussen werk en privé. In overleg met je consulente bepaal je het aantal uren en de momenten waarop je kan werken. Die consulenten zitten overigens niet verscholen in hun kantoor. Nee, ze zijn altijd aanspreekbaar en zoeken naar werkroosters en werklocaties waar we allemaal tevreden mee zijn.

Meer dan de klassieke poetsvrouw

Schoonmaken is en blijft onze kernactiviteit. Bij ons doe je echter meer dan poetsen alleen. Strijken, boodschappen doen, koken, … Het zit allemaal in ons aanbod. Daarom spreken we ook over allround huishoudhulpen en niet over poetsvrouwen (en poetsmannen). 

Opleiding en begeleiding

We laten je niet onvoorbereid naar je klanten vertrekken. Voor je aan de slag gaat, krijg je een grondige opleiding. Je wordt ingewijd in het gebruik van schoonmaakproducten, poetstechnieken, veiligheid en ergonomie. We leren je ook communiceren met klanten, efficiënt plannen en omgaan met stress. Heb je nog niet zoveel ervaring als huishoudhulp? Geen nood, wij zorgen voor begeleiding en helpen je groeien. Wat we dan wel van je verwachten? Motivatie, de wil om te werken en bij te leren en een klantgerichte instelling.

Doorgroeimogelijkheden

Onze huishoudhulpen krijgen de kans om door te groeien. Wordt schoonmaken fysiek te zwaar? Of verlang je naar een gevarieerder takenpakket of meer verantwoordelijkheid? Dan kijken we samen of er binnen onze organisatie een andere functie voor je weggelegd is. Wij bieden de kansen, jij moet ze enkel nog grijpen.