Welzijnsbijdrage

Kleine bijdrage, grote hulp

hulp-in-huis

Wat is de welzijnsbijdrage?

▻ Een bijdrage van de klant voor het welzijn van zijn of haar huishoudhulp

Het is voor niemand een makkelijke periode. Ook jij ontsnapt niet aan de stijgende prijzen. Alles wordt duurder, maar de prijs van de dienstencheque blijft dezelfde. Om deze prijsverhoging te kunnen opvangen en jouw welzijn te verbeteren, vragen wij aan onze klanten vanaf 1 juni 2022 een kleine welzijnsbijdrage. Met deze bijdrage zullen wij jou beter financieel ondersteunen en ook nog meer inzetten op preventie, gezondheid en welzijn.

hulp-in-huis
hulp-in-huis

 

 

Hoeveel bedraagt de bijdrage?

▻ € 0,50 per gepresteerd uur*

Vanaf 1 juni 2022 factureren we voor strijk- en poetshulp € 0,50 per gepresteerd uur. Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd.

*Personeelsleden van Hulp in huis worden vrijgesteld van de welzijnsbijdrage.

 

 

Voor wie is deze bijdrage?

▻ Voor elke werknemer van Hulp in huis, ongeacht anciënniteit en werkuren

Zowel de anciens als de nieuwe collega's genieten vanaf 1 september van de welzijnsbijdrage. Hiernaast krijg je vanaf nu bij het aanbrengen van een nieuwe collega een premie van € 250*. Een win-win voor jullie beide!

*Onder voorwaarden.

hulp-in-huis

Wat betekent de welzijnsbijdrage voor jou?

▻ Vanaf 1 september geniet je dankzij de welzijnsbijdrage van enkele financiële voordelen en zetten we nog meer in op preventie, gezondheid en welzijn.

Je zal kunnen genieten van:

  • Verhoogde maaltijdcheques
  • Altijd korting bij tal van merken
  • Leasing van een e-bike of e-scooter
  • Meer preventie, gezondheid en welzijn op het werk

 

hulp-in-huis

Betaal minder met verhoogde maaltijdcheques

Elke trip naar de supermarkt wordt duurder en duurder en dat voelen we in onze portemonee. Onze oplossing: verhoogde maaltijdcheques. Vanaf 1 september krijgen alle werknemers van Hulp in huis € 0,50 extra per dag. Onze anciens (10 en 15 jaar) krijgen als extra beloning een verhoging van € 5,5 tot € 6 maaltijdcheques per dag.

Vul jouw winkelkar tot aan de rand dankzij maaltijdcheques!

hulp-in-huis

Altijd korting dankzij Hulp in huis

Zalando, Media Markt, Carrefour, H&M, bol.com, ... dit zijn nog maar vijf van de tientallen bedrijven waar jij met de Edenred-app korting krijgt. Wij deden de berekening en vanaf 1 september bespaar jij maandelijks € 156. Op jaarbasis loopt dit bedrag vlug op tot meer dan een maandloon!

Betaal nooit meer volle pot met de korting van Edenred!

hulp-in-huis

Bespaar op brandstof met een e-bike of -scooter

De brandstofprijzen vliegen gewoon de pan uit. Verplaats je elektrisch met een e-bike of e-scooter. Via leasing betaal jij maandelijks voor jouw bike of scooter. Je hebt de keuze tussen verschillende formules van enkel de bike of scooter tot de full package met helm en VAB-bijstand.

Rij voordelig en elektrisch voor, tijdens en na het werk met een e-bike of e-scooter!

hulp-in-huis

Meer preventie, gezondheid en welzijn op het werk

Bij Hulp in huis gaan we een stapje verder dan enkel financiële ondersteuning. Welzijn is ook voldoende bewegen, gezond eten, omgaan met stress, voldoende slapen en stoppen met roken. Daarom bieden we via onze preventiedienst gratis cursussen aan zoals rookstopbegeleiding, stressbestendigheid en een opleiding voeding.

Werk en leef gezonder met de juiste life style tips!

Heb je nog vragen?

▻ Hieronder lijsten wij enkele veelgestelde vragen op.

Al jouw andere vragen kun je mailen naar welzijnsbijdrage@hulpinhuis.beOf je kan ook altijd terecht bij jouw Hulp in huis kantoor.

Welk type e-scooter kan er geleased worden?

Deze zomer komt er een brochure met alle info.

Hoe kan de korting via Edenred gebruikt worden?

Deze zomer komt er een brochure met alle info.